L’Ajuntament de l’Alcora crea 3 noves aules i una cambra de bany a la Casa de la Música

És la primera vegada que es du a terme un projecte de millora en aquest immoble. A més de donar resposta a la necessitat de més espai per a l’Escola, s’ha millorat l’accessibilitat

Visita del govern de l'Alcora a les noves aules

Visita del govern de l’Alcora a les noves aules

L’Ajuntament de l’Alcora ha invertit 51.000 € en un projecte de millora a la Casa de la Música, consistent en la creació de 3 noves aules, de les quals ja s’estan beneficiant els alumnes de l’Escola de Música “Vicent Serrano Gil”. Les obres han sigut realitzades per l’empresa alcorina Vipecons, S.L.

Una d’aquestes aules està destinada a percussió, i les altres dos, que tenen la possibilitat de convertir-se en una única sala, acullen als alumnes de Jardí Musical, de 4 i 5 anys. Les tres estan insonoritzades i compten amb aire condicionat i projector.

A més, cal destacar que el projecte ha servit per millorar considerablement les condicions d’accessibilitat de l’edifici, en incloure la construcció d’una cambra de bany a la planta d’entrada. I és que, fins ara, era necessari pujar o baixar escales per tal d’accedir a les cambres de bany.

Des del Govern municipal manifesten que “per fi” s’ha fet realitat una actuació “molt demandada” per la ciutadania, que té com a finalitat “solucionar el problema de falta d’espai que ve arrossegant l’Escola des de fa molts anys”. De fet, “és la primera vegada que es du a terme un projecte de millora d’aquestes característiques a la Casa de la Música”, ressalten.

Aquesta falta d’espai, tal com explica el director de l’Escola de Música, Agustín Chiva, “ha estat impedint el seu creixement”. Cal asseyalar que es tracta d’un servei que té una “elevada demanda”, comptant en els últims anys amb més de 200 alumnes.

“El projecte ha sigut possible gràcies a la remodelació que es va realitzar al saló d’actes de l’Ajuntament l’any 2016 i que va permetre traslladar allí els assajos de l’Agrupació Musical l’Alcalatén”. Sobre açò recorden que, fins a eixe moment, la Banda assajava a l’espai de la Casa de la Música on ara s’han fet les noves aules.

Per tant, s’han aconseguit dos objectius: d’una banda, s’han millorat les condicions d’assaig de la Banda de Música, ja que l’actual espai és “molt més adequat”, i per una altra, s’ha avançat en l’objectiu de solucionar el problema de falta d’espai de l’Escola.

“Aquestes millores eren necessàries i de forma urgent”- expliquen- i subratllen que “la finalitat del Govern municipal és construir una nova Escola de Música quan siga possible”.

desembre 13, 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

AMB EL SUPORT DE:
GV Conselleria Educació

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per assegurar a la vostra experiència d’usuari. Si no modifiqueu la configuració , entendrem que accepteu l’ús de les mateixes i la nostra política de cookies, visiteu-la per obtenir més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies