València dona llum verda a la zona d’esplai per a gossos en Abastos

Ja està en funcionament la nova zona de socialització per a gossos del Centre Cultural i Esportiu d’Abastos, un projecte derivat dels pressupostos participatius de 2016 que va haver de passar per la Comissió de Patrimoni en afectar a un edifici protegit. L’espai compta amb una superfície de 630 metres quadrats i estarà obert, a l’igual que el recinte esportiu, de 6:30 a 22:45 hores.

L’actuació municipal ha consistit en la substitució del terreny existent per terra morterenca nova per evitar la formació de bassals d’aigua i s’ha inclós una zona de formigó per facilitar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda. Tot el perímetre del recinte té una nova tanca de fusta d’un metre i mig d’alt, amb dos portes d’accés. A més, hi ha tres noves papereres amb dispensador de bosses i s’ha instal·lat una xarxa de reg per aspersió amb programador horari per a evitar olors. Esta nova zona es desinfectarà periòdicament i també s’hi faran desodoritzacions.

La regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha destacat que esta intervenció va ser aprovada pel veïnat del barri l’any passat i, a més, dóna resposta, juntament amb l’ordenació de competències municipals i obres com les de millora de la zona de jocs infantils que es faran enguany, a una reivindicació històrica del veïnat per condicionar el recinte. “Volem agrair la gran col·laboració que hem tingut per part de les entitats del barri. Els governs haurien d’escoltar sempre a la ciutadania i el Govern de la Nau torna a demostrar que eixa és una prioritat en el seu dia a dia”, ha afirmat Soriano.

La intervenció ha inclós la reposició de quatre moreres sense fruit en l’interior d’esta zona. També s’han reposat tres tarongers que faltaven al perímetre exterior. A més, s’ha instal·lat una font perquè puguen beure els gossos i dos cartells amb les normes d’ús d’este espai. Finalment, també s’ha renovat l’enllumenat de la zona, amb 20 noves columnes de tres metres d’alt i noves lluminàries Led que proporcionen una il·luminació millor i amb un menor consum elèctric.

L’obra ha tingut un pressupost final de 60.499,4 euros.

agost 4, 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per assegurar a la vostra experiència d’usuari. Si no modifiqueu la configuració , entendrem que accepteu l’ús de les mateixes i la nostra política de cookies, visiteu-la per obtenir més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies