Consistori i adjudicatària signen el contracte d’obra del trinquet d’Almassora

És la primera vegada en l’Ajuntament que l’acord se subscriu de forma telemàtica

 

Merche Galí

Merche Galí

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha signat avui el contracte d’adjudicació de les obres del trinquet municipal. Es tracta de la primera vegada que aquest procés es realitza telemàticament per a accelerar tràmits i evitar desplaçaments al contractista. La construcció d’aquesta infraestructura esportiva comporta una inversió de 797.610,12 euros i un termini d’execució de nou mesos després de la signatura de l’acta de comprovació de replanteig.

Aquesta tindrà lloc sobre el terreny on s’alçarà l’edificació en presència de l’adreça d’obra municipal. A partir d’aqueix moment arrancarà la construcció del centre esportiu, que suposarà un estalvi de 101.916,36 euros respecte al preu inicial de licitació fixat en 899.526,48 euros. Per aquest motiu, també la Diputació Provincial de Castelló aportarà 177.308,73 euros, 22.961,27 del pressuposat originalment en reduir-se els costos després de l’adjudicació.

El projecte forma part també dels fons Feder que la Unió Europea ha concedit a l’Ajuntament d’Almassora per al desenvolupament de projectes urbanísticament sostenibles. L’alcaldessa i el propi regidor d’Esports, Xavier Trenco, entenen que la inclusió del trinquet en les ajudes de Brussel·les suposarà també una reducció de les càrregues municipals. La inversió es distribueix entre l’exercici actual (88.623,35 euros) i 2018 (708.986,78 euros).

D’aquesta forma, i segons els terminis fixats en el plec de licitació, la infraestructura podrà estar disponible per al seu ús en el segon semestre del pròxim any. La intenció de l’equip de govern és que el complex quede a disposició també dels centres educatius d’Almassora per a afavorir així la pràctica d’aquest esport tradicional a escassos metres de les aules. No en va, el trinquet s’alçarà al costat dels camps de futbol de Boqueres i el col·legi Errando Vilar en un edifici de tres plantes de línies simples i grans espais acristallats. La superfície construïda superarà els 1.200 metres quadrats.

A més, els tècnics municipals encarregats de la redacció del projecte han inclòs un porxo d’accés, un vestíbul, condícies i un magatzem en la planta baixa, on estarà situada també l’àrea de joc. En la primera planta estarà la ‘galeria del dau’ o graderies superiors i tres espais per a despatx, vestuari i cambra de neteja. En la segona planta, el projecte reserva un àrea per a la instal·lació de focus i altres elements d’il·luminació, així com la creació d’una galeria de servei. L’edifici disposarà d’ascensor i d’un sistema de climatització localitzada.

 

novembre 8, 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per assegurar a la vostra experiència d’usuari. Si no modifiqueu la configuració , entendrem que accepteu l’ús de les mateixes i la nostra política de cookies, visiteu-la per obtenir més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies